УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ В КОМПАНІЇ “ЗОЛОТОЙ ТЕЛЕНОК”

Одним з найважливіших питань м’ясопереробної промисловості є забезпечення якості ковбасних виробів. Несумлінне ставлення виробників та суперечливі повідомлення засобів масової інформації суттєво підірвали репутацію м’ясопереробної промисловості. Незважаючи на це галузь розвивається, а держава, у свою чергу, підвищує рівень вимог до якості продукції. Таким чином, створюються умови для того, щоб більша кількість підприємств прагнула виробляти високоякісну продукцію. Сьогодні це стає життєво необхідним для збереження позицій на ринку та забезпечення подальшого розвитку підприємства.

Ковбаса — це поживний продукт, що за своєю сутністю є фаршем з одного або кількох видів натурального м’яса. Високоякісні ковбаси мають апетитний вигляд та природний м’ясний смак, злегка підкреслений спеціями. Але якісна сировина це лише основа для виробництва ковбаси високої якості. В результаті обробки продукція має зберегти корисні речовини — деякі незамінні амінокислоти, залізо та вітаміни групи В. Для виконання цього завдання підприємства використовують сучасні технології виробництва, основою яких є державні стандарти та технічні умови. Гарантією високої якості та безпеки ковбас є сертифікат відповідності, що підтверджує заявлені характеристики продукції. Цей документ видається незалежними організаціями за підсумками успішного проходження сертифікації.

Лозунг компанії “Золотой теленок” — “Преміум-смак ковбасних виробів” говорить про прагнення забезпечити високу якість продукції, її підтримку та регулярне підтвердження як у відгуках та оцінках головних рецензентів — покупців, найважливіших цінителів ковбасних виробів та м’ясних делікатесів, так і на виставках та конкурсах.